Novinky

13.08.2018 Doklad o zaplacení zájmového kroužku

Upozorňujeme, že v případě potřeby vystavení dokladu o zaplacení zájmového kroužku (pouze u VzP) je nutné požádat DDM o vystavení faktury. Jiné potvrzení VzP neakceptuje. Děkujeme za pochopení.

13.08.2018 Přihlášky na zájmový kroužek šk.r. 2018/19

Přihlášky na zájmové kroužky pro šk.r. 2018/19 musí být do DDM doručeny s originálním podpisem a to buď osobně na recepci DDM (možno využít schránku před budovou) nebo poštou a to nejpozději v první den účasti na ZK.

09.08.2018 Letní tábor Duncan 2018 _ 2

Dnes dovednosti pralidí - výroba z hlíny, nástěnné malby a výroba zbraně (připevnění pazourku na klacek).

08.08.2018 Letní tábor Duncan 2018 _ 2

Včera dopoledne odbornosti, odpoledne hra v lese "Boj o území" (mezi staršími více známá pod názvem "průjem"). Dnes výlet na Modré kameny (960 m.n.m.) a do Dolního Maršova (Pohádková výstava "Do Krakonošova") , večer koupačka v termálním bazénu (je napuštěn teplými minerálními prameny vyvěrajícími v areálu lázní jako Janův a Černý pramen). V nohách máme celkem více jak 10km a všem se bude dobře spát.

05.08.2018 Letní tábor Duncan 2018 _ 2

Dnes dopoledne proběhlo rozřazení do kmenů k táborové hře "Doba kamená" . Kolem oběda trošičku pršelo, tak jsme po poledním klidu hrály hru uvnitř budovy a v podvečer šli všichni ven (pouštět letadla, hrát fotbal, softball apod.).

19.06.2018 Zájemci o kroužek ANG lektorky Mgr. Evy Rumlové

ZK ANG, které vede Mgr. Eva Rumlová jsou z velké části obsazeny. Zbývají volné místa na třech kroužcích. Zájemce prosíme o kontaktování lektorky na e-mailu: eva.rumlova@centrum.cz s cílem domluvit ideální zařazení podle úrovně ANG

GDPR

25.05.2018 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Praha 12 - Monet, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa: Dům dětí a mládeže Praha 12 – Monet, Herrmannova 2016/24, Praha 4 – Modřany, 143 00
E-mail: ddmmonet@ddmmonet.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.

Kde nás můžete sledovat